Ingin Menambah Pendapatan Semasa Musim Cuti Sekolah Ini?

Belajar Buat Coklat dan Mula Ambil Tempahan Coklat Sekarang!

... Dan Jana Keuntungan Bersih Sekurang-kurangnya RM1000 Sebelum Akhir Disember 2014


Teruskan membaca kerana ada 1 Rahsia yang saya akan dedahkan disini.


"Saya telah berjaya mendapat RM1000 dan saya hanya menjual ditempat kerja saya sahaja"


4 ebook Panduan bernilai RM224 (harga asal sebelum diskaun melebihi 70% <- TAWARAN TERHAD) ini akan membantu anda menghasilkan pendapatan sampingan dengan membuat coklat pada musim cuti sekolah ini.

... SEKURANG-KURANGNYA RM1000.


Cuti Sekolah Ialah Waktu Yang Paling Sesuai Untuk Mengambil Tempahan Coklat Homemade!Kenapa saya katakan sedemikian?

Kerana...

Musim Cuti Sekolah Ini Ramai Bakal Pengantin Akan Menamatkan Zaman Bujangnya. :)Apa kaitan bakal pengantin dengan coklat homemade?


Di Malaysia, sejak 2010 lagi telah menjadi trend bakal pengantin untuk menggunakan coklat homemade sebagai hantaran dan juga 'door gift' kepada tetamu. Walaupun sudah masuk 5 tahun, trend ini masih lagi menular dikalangan bakal pengantin. :)


"Sekarang saya tak menang tangan untuk buat tempahan dari bakal pengantin."Kenapa Coklat Homemade?


Okay. Ini pendapat peribadi saya. Kenapa saya pilih perniagaan coklat homemade?


Bagaimana Nak Dapatkan Sekurang-kurangnya RM1000 Dengan Coklat Homemade?

(PENDEDAHAN RAHSIA)


Okay. Saya beri 1 contoh:


Gambar coklat diatas ialah salah 1 coklat yang biasa ditempah oleh pelanggan. Coklat tersebut biasa penjual coklat labelkan sebagai 3 pcs coklat cavity box.

Harga biasa dijual ialah RM3.50 dan kos untuk membuat coklat ini ialah RM1.50/pcs (kos sudah termasuk kotak, coklat, petrol dan lain-lain).

Jadi, untung bersih untuk coklat ini ialah RM3.50 - RM1.50 = RM2.00/pcs.


Jumlah kuantiti biasa bakal pengantin akan peruntukan untuk 'Door Gift' ialah 500 pcs. Jadi, untung bersih yang akan diterima untuk 500 pcs ialah RM2.00 X 500 pcs = RM1000.


Itu baru 500 pcs. Lihat gambar dibawah.Bagaimana pula 800 pcs? Berapa banyak pula keuntungan anda? RM1600 hanya dari 1 majlis perkahwinan yang boleh disiapkan dalam masa 3 hari. Itu baru 1 pelanggan. Belum lagi 10 pelanggan dalam sebulan. Dan belum lagi atas 1000 pcs. :)


Ini bukan gambar lama ya. Lihat tarikh pada gambar tersebut (bulan Oktober tahun ini). Dan lihat pada tarikh perkahwinan akan berlangsung (bulan Mac 2015). Ini bukti coklat homemade masih lagi mendapat sambutan dikalangan bakal pengantin. :)


Yang menariknya dengan perniagaan coklat homemade ini ialah walaupun pelanggan mahukan coklat tersebut pada bulan Mac tahun depan, hari ini dah boleh siapkan dan simpan sehingga bulan Mac. Tinggal nak beri sahaja kepada pelanggan. Coklat tak akan rosak dalam tempoh sebelum majlis kerana jangka hayat coklat ialah sehingga 6 bulan (ada yang kata 1 tahun). :)


Okay. Bagaimana Ingin Bermula?


4 Ebook Panduan Yang Bakal Mengajar Anda..."Coklat saya menjadi dan saya sekarang sudah dapat tempahan setiap hari dari pelanggan tempatan."


Ebook #1 - Panduan Buat Coklat GC (COMPOUND) (38 M/S)

Bernilai RM50
Ebook #2 - Panduan Buat Coklat GC (COUVERTURE) (32 M/S)

Bernilai RM50
Bonus Khas - Untuk anda yang muatturun 2 ebook Panduan hari ini dengan harga diskaun RM224


(BONUS TERHAD #1) Ebook #3 - Rahsia Marketing Plan

Bernilai RM97
(BONUS TERHAD #2) Ebook #4 - Cara Pembungkusan Kotak Coklat Untuk Penghantaran Pos

Bernilai RM27
Muatturun 2 ebook Panduan + 2 ebook Bonus SEKARANG

(Harga asal: RM224)Labur RM40 sahaja RM50 sahaja dan dapatkan 4 ebook pembuatan dan perniagaan coklat supaya anda dapat jana sekurang-kurangnya RM1000 sebelum akhir Disember ini.


NOTA: Tawaran harga RM40 sudah tamat. Diskaun RM50 juga adalah terhad. Selepas itu, harga akan terus naik.


"Saya dah mula menerima tempahan."


KLIK SINI UNTUK PEMBELIAN 2 EBOOK PANDUAN + 2 EBOOK BONUSP/S: Mudah-mudahan ebook Panduan Buat Coklat GC ini dapat membantu anda memperolehi sekurang-kurangnya RM1000 sebelum Disember 2014 ini. :)

P/S/S: Ebook Panduan ini hanya boleh dibuka dikomputer dan juga telefon pintar sahaja. Boleh dicetak sendiri kemudian. BUKAN dalam bentuk buku bercetak.Khairul Akmal Ibrahim

Pengasas, Guru Coklat.


Diuruskan dibawah perniagaan Guru Coklat Enterprise